Živeti na tej strani

Kdo nam v današnjem svetu postavlja omejitve? Nam jih postavlja družba? Ali mogoče omejujemo sami sebe tako, da se primerjamo z drugimi in jih kritiziramo? Med drugim postavljamo omejitev tudi Bogu in ne pustimo, da tu in zdaj naredi iz nas tisto, kar načrtuje že od samega začetka. Da izpolni svoj načrt, ki ga ima pripravljenega za nas.

Poskusimo sprejeti, kar Bog želi in pričakuje od nas ter odkrijmo njegovo očetovsko ljubezen tudi s pomočjo današnjega videa.

Izzivi:

 • Razmisli, ali pustiš Bogu, da vstopa v tvoje življenje. Kaj te pri tem ovira?
 • Brez godrnjanja sprejmi vse preizkušnje, ki ti bodo danes naložene.
 • Zmoli desetko rožnega venca za vse, ki Boga še ne poznajo.

Bog s teboj!
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 2

 1. Se trudim pustiti Bogu, da hodi z menoj, mu zaupati, delati z Njim vse, ne le iti na sprehod in ga kaj vprašati. Dolgotrajno je, a odrešujoče, počasi gre, a vedno se ne zavedam ga vprašati, da je zmenoj, ozavestiti.

  Sem pa vesela, ko vem, da je z menoj, ko čutim njegovo nevidno prisotnost, ko sem prijazna z drugimi, razumevajoča z neprijaznimi, drugačnimi.

  Ne obsojati drugih, če niso istega mišljenja, če drugače slavijo Boga, če imajo lep drugačen odnos vesel do življenja, ni po mojih merilih, je pa lep. Hvala Bogu za drugačnost, lepoto, dobroto, ki nam jo izkazujejo, tudi z Njimi je Bog, naš Bog.
  Hodimo z njim po poti odrešenja, polnosti, pravičnosti in vsega, kar nam je zaslužil in že tu okusimo nebeško kraljestvo miru med nami, med brati in sestrami.

 2. Jaz pa sem prišel, da bi imeli življenje in ga imeli v obilju.
  Polnost življenja v slehernem vsakdanjiku. Mir in dobro

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.