V pričakovanju adventa

Še malo, natančneje še dva tedna, in začel se bo adventni čas! Juhuuu! S tem pa se začenja tudi naša nova pustolovščina z naslovom Upaj si. Letošnja adventna akcija bo malo drugačna od prejšnjih in se že veselimo, da jo bomo doživeli skupaj s tabo.

Danes delimo s tabo košček napovednika, naslednji teden pa ga odkrijemo v celoti. 

Ti otroško-iskrena vprašanja fantiča zvenijo znano? Si jih postavljaš tudi sam? Pred božičem bomo o tem razmišljali skupaj. Upamo, da se nam pridružiš tudi ti.

Začnemo v ponedeljek, 4. 12.!

Želimo ti blagoslovljen dan!
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 9

 1. Včasih kar težko razumljeno stanje na tem svetu, vedno več odstopanj od naravnih zakonitosti, ki se odražajo tudi na medčloveških odnosih in v odstopanjih v človeških naravnih normah. Premalo nas je oziroma premalo se sliši nas glas, ki si tega ne želimo…., ki si želimo objektivnosti gledanja eden na drugega, je to sploh mogoče (brez halo efekta, brez stricev iz ozadja brez …) ?

 2. Spoštovani!
  Zelo sem vesel, ko lahko uživam v vaših ˝izdelkih˝. In tudi jaz se že veselim četrtega decembra. Hvala Vam vsem, ki se trudite. Prosil pa bi, da bi bil govoreči glas glasnejši od spremljave. Če poslušate tega zlatega fantiča, ga je zelo težko razumeti, če pa bi bila spremljava malo tišja bi bilo bolje. No, tako mislim jaz, pa verjetno že slabše slišim. Hvala, da delite vse to z mano. Pavel.

  1. Gospod Buhvald,
   hvala vam za tople besede in vašo konstruktivno pripombo. Potrudili se bomo, da v prihodnje bolj prilagodimo glasnost glasbene podlage. Veseli nas, da vam je všeč in da nam to tudi poveste.

   1. Hvala za vaše dosedanje delo. Tudi meni je bila glasbena spremljava malo preglasna v primerjavi z gasom fanta.

 3. Zelo zanimivo in iskreno! Bog nam ponavadi, na našo neposredno, ponižno, spontano prošnjo, da številne odgovore in vsak izmed nas si izbere tistega, ki mu najbolj leži pa odgovarja njegovim trenutnim sposobnostim sprejemanja, umevanja, dsoživljanja.

 4. Pametno, kot Mali princ ,ki je odgovarjal s srcem….
  Tako ja. Otroci so in bodo naši učitelji! To mi je pred leti rekla starejša gospa, naj poslušam otroke.
  Ja, moram reči, mnogo dobrih stvari so mi povedal, včasih sem poslušala, včasih ne, ampak sedaj vidim, da so imeli prav!

  Delati vse s srcem, se pravi. Otroci imajo srce na dlani. Je tako?

  1. Da tako je. Včeraj sem imela na obisku družino mlajšega sina. Najmlajši vnuk ima tri leta. Ker živijo v Ljubljani jih ne videvam vsak dan, zato takrat, ko je možno to obilo izkoristim. In ta drobižek je za enourno pozornost (branje, risanje lepljenje) tako iskreno podaril spontan tesen objem in še željo, da bi šla kar z njim domov v Ljubljano. Kaj si lahko še babica želi več od tega. Hvala Bogu za to.
   Tudi jaz komaj čakam vsakodnevnega druženja s cenjenimi sodelavci Pridi.com HVALA VAM za te dragocene trenutke. Bog vam povrni!

 5. Zelo smo veseli za vse vaše pohvale in bogata razmišljanja. To nam da veliko spodbude za naprej in smo vam hvaležni za vašo pozornost. Tudi nam je mladi Peter zlezel pod kožo s svojo iskrivostjo in otroško dušo – res, kot Mali princ.

  Čez teden dni sledi nadaljevanje fantičeve molitve, če ste pozorno gledali, morda že slutite, kako se bo nadaljevalo …

 6. Draga Ekipa #deliJezusa, čudoviti ste in hvala, da se tudi med letom trudite za Jezusa in za nas.
  V pričakovanju adventa vas pozdravljava M+J

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.