Po Kristusovih stopinjah v Jeruzalemu – Neznanec na poti

Dragi prijatelj!

Vsi smo se že kdaj izgubili na poti življenja, zgrešili smer, se oddaljili od Boga. Jezus pa je vedno z nami. Včasih se nam pokaže kot neznanec na poti, nam daje znamenja in ko ga resnično spoznamo, nas On vodi v pravo smer.

Iz Svete dežele nas nagovarja brat Jan Dominik Bogataj.
Preberite več o avtorju

Srečno na poti!
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 2

  1. Če je Kristus vstal potem to vemo. Kako? Po srečanju z brati in sestrami, ki nam to povedo, da so nas veseli, da jim prinašamo družbo, pogovor,da preprosto smo.

    In to je zadosti, da vemo. In spoznamo, da je tako. Ni dosti vedet, moraš spoznati svojo vero, jo občutiti in potem ti ostane živo v spominu in v tvoji celici zapisano.

    Naše misli so ustvarjalne, kar si želimo deluje v resnici, ne smemo omalovaževati misli, ki nam pridejo. Niti jih ne spregledati, paziti moramo dejansko, da jih uporabimo v dobro, da ustvarjamo z njimi. Nevroznanost danes ve, da z mislimi lahko ustvarjamo in zato je pomembno, da se zavedamo svojih misli toliko bolj in pazimo nanje.

    O kakšnih rečeh se pogovarjata med potjo? Lk 24,16: je vprašal Jezus učenca na poti v Emavs. Torej je pomembno, o čem se pogovarjamo, torej še bolj pomembno o čem prej razmišljamo, da se potem lahko pogovarjamo, ane.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.