Napovednik filma Marijina zemlja

Nekoč, pred davnimi časi je bil Bog. In to je konec zgodbe.

Nasvidenje, Oče. Nasvidenje, nebeščani. Če vas ne vidimo, ne verjamemo v vas. Izbrali smo si življenje, v katerem ne obstajate.
Po drugi strani pa … milijone ljudi pričuje o Jezusu Kristusu, ki ga kličejo “Brat”. In o Devici Mariji, ki ji pravijo “Mati”. Oni verjamejo, da smo vsi Božji otroci in da je On naš “Oče”.
Hudičev advokat dobi novo nalogo: da neustrašno preiskuje tiste, ki še vedno verjamejo v nebesa. Ali so goljufi? Ogoljufani? Če odkrije, da so njihova prepričanja lažna, bodo naša življenja ostala enaka. Toda … kaj, če niso pravljica?

Vabljeni k ogledu napovednika.

Slovenska premiera filma Marijina zemlja bo v sredo, 24. januarja, ob 19:30 v Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani. Vstop je prost.

Že veš, s kom si boš ogledal film?
Ekipa #deliJezus

#deliJezusa naprej

Komentarji 5

    1. Avtorske pravice ne dovoljujejo prostega razširjanja, zato ga na YouTube ne smemo naložiti. Morda bo film kdaj našel pot tudi na slovenske TV postaje. Najbolje, da se s to željo obrnete kar nanje.

    1. Z veseljem odgovarjamo, da bo!
      V četrtek, 15. marca, ob 19:00, bo v kinodvorani Maribox (bivši Kolosej) v Mariboru premiera filma Marijina zemlja. Film bo do velike noči na rednem sporedu vsaj pri eni predstavi dnevno. Več na https://www.maribox.si/film/marijina-zemlja.

      Lepo povabljeni in razširite to veselo novico še med svojimi znanci.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.