Kdo je ta?

Na današnjo cvetno nedeljo nas Marko Čižman vabi, da razmislimo, kako trdni so temelji, na katerih gradimo naše življenje. Jezus je že v času svojega bivanja na zemlji ljudem postavil to vprašanje in jih s svojim zgledom veliko prepričal, da spremenijo svoj odnos do Boga. To si želi tudi danes od nas. Dopustimo torej, vsak dan znova, da Jezus vstopa v naše življenje in nam ga postavi nazaj na trdne temelje.

Izziva:

 • Vprašaj se, na kakšnih temeljih gradiš svoje življenje. V molitvi se priporoči Jezusu in Mariji za pravo spoznanje.
 • Današnji dan začni z zavedanjem, da je Jezus vedno s tabo in si želi osebnega odnosa s teboj. Povabi ga k vsem opravilom in mu dopusti, da ti dela družbo v veselih in žalostnih trenutkih.

Jezus je naš trdni temelj!
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 1

 1. Če pridemo k sebi je vse v najlepšem redu, to pa zahteva kar napor. Potem se imamo radi,ker se cenimo in ker vemo zakaj, če smo hvaležni in tudi druge cenimo.
  Ja, spremenit je treba nekaj v življenju, če hočemo, da gre naša “barka” v pravo smer, da jo ne nosi veter “naključij”, ki jih prinese in naplavi življenje naključij, tako rekoč.

  Temelji so važni, če ne gradiš na pravih, se je za vprašat ja. Če predolgo čolniček nese v nepravo smer potem je težko nazaj.
  Najvažneje je, da prideš k sebi, pa četudi po bitki s vsem, kar si delal, da si narobe nalagal, v nepravo smer hodil, bolezni nakopal, strah in še kaj, Vse to je naplavina zate, ki se je m oraš znebit s spomladansko čiščenje odpadkov in odposlati v kontejner in začet na drugem koncu zbirat dobro voljo.
  Niso včasih zastonj rekli, a si pr seb?
  No, da bomo čimbolj pr seb pa dajmo začet, splača se danes!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.