Jezus – moja trdna skala

Se ti je kdaj zgodilo, da si v življenju zašel ali se izgubil in si imel občutek, da nimaš nikogar, ki bi ti pokazal pravo pot? Jezus je vedno in povsod s teboj. Nanj se lahko vedno zaneseš. Pravzaprav te On potrpežljivo in vztrajno čaka. Čaka te, da Ga povabiš k sebi. Čaka te, da Ga postaviš v središče svojega življenja. Čaka te, da On postane tvoja trdna skala, na kateri lahko zidaš hišo, ki je ne bo moglo podreti nobeno vodovje in noben še tako močan veter.

Ali si tudi ti želiš postati tisti preudarni mož iz današnjega evangelija, ki je zidal svojo hišo na skali? Ali zidaš svojo hišo na pesku?

Izzivi:

 • Razmisli, kdaj vse je bil Jezus tvoja trdna skala v življenju. Zahvali se mu tako, da mu iz vsega srca in na ves glas zavriskaš.
 • Povabi prijatelja, da skupaj s teboj zavriska Jezusu.
 • Pri današnji molitvi prosi Jezusa, da ti pomaga, da bi znal biti tudi ti drugim ljudem trdna opora v življenju.

Uživaj dan in #deliJezusa!
Ekipa #deliJezusa

 

#deliJezusa naprej

Komentarji 10

 1. Kako smo veliki starši zares ranljivi! Koliko smo prestrašeni, nemočni, nervozni, nemirni. Hvala za Jezusa, ki ga v molitvi lahko pokličemo v svoje trepetanje in On nam odgrne pokrivalo tesnobe in nas povabi v svoj MIR!
  Hvala za vse. Hvala vam dobri ljudje, ki ustvarjate te spletne oaze,

 2. Vesna, hvala za tako ganljivo in iskreno pričevanje. Hvala, ker si s tem, ko si odprla svoje srce, odprla tudi srca mnogih staršev, ki čutijo podobno. Pa ne pozabimo na naloge 😉 Vriskaaaaaj!

 3. Hvala, gospa Vesna za tako iskrene besede. Materinstvo je res najlepsa in najtezja naloga. Vse dobro z Jezusom naprej!

 4. Zelo ganljivo, hvala za delitev vaše zgodbe. Naj nam bo v vzpodbudo – samo z Jezusom naprej! 🙂

 5. Ko pridejo preizkušnje v naše življenje, v naše družine, imamo “priložnost”, da preverimo kako in na čem smo gradili svoje temelje in koliko so močni. Ali zmoremo vzeti križ na rame in ga nositi? Ali imamo skušnjavo, da se potuhnemo, se vstrašimo in zbežimo. Takrat najbolj spoznamo pravega in resničnega prijatelja, ki vedno tiho čaka, da se naslonimo na njegovo ramo, ki jo ponuja. Le mi jo moramo poiskati in si upati in hoteti.
  Hvala gospa Vesna!

 6. Spoštovana g. Vesna, vaša izpoved mi je šla do srca. Veseli me, da ste te dragocene izkušnje svojega življenja delili z nami. Močno me je nagovorila zgodba vaše nerojene hčerkice Pie. Zahvaljujte se, da ste bili lahko posrednica tega čudovitega Božjega otroka, ki je bil že od vekomaj v njegovem načrtu. Vzel ga je v svoje naročje, kjer lahko opravlja velika dela za vse duše, ki še rabijo priprošnje, da se bodo lahko dvignile k Njemu.

 7. Hvala za pričevanje in adventno spodbudo. Življenje je dar, za katerega smo premalo hvaležni. Že večkrat se mi je potrdilo, da Bog najbolje ve, kje me potrebuje, čeprav sem imela sama drugačne načrte. Zaupajmo v Njegove odločitve in Ljubezen.

 8. Bog ve, kje me potrebuje in tam sem! Zgodba Vesne se dotakne vsakega, ki ji prisluhne. Vsak človek živi svojo…

 9. Ne odnehajmo v življenju,pot k Bogu,ki je resnica in življenje.
  Vse,kar se nam v življenju zgodi,ima višji smisel.
  Prav takrat,ko se zdi brezupno,lahko nenadoma nastopi v življenju velik
  preobrat.Nikoli nismo bližje svetlobi,kot takrat,ko je tema najbolj črna..
  So le velike priložnosti,da se približamo BOŽANSKEMU.

  BOŽJA MODROST,BOŽJI SIN NAJ TE RAZSVETLUJE
  IN SVETI NA TVOJI POTI.RASTEMO ZARADI BOLEČINE,
  NE KLJUB BOLEČINI.

  Ne skrbite za jutri,kajti jutrišnji dan bo imel svojo skrb.
  Zadosti je dnevu njegova lastna teža(Mt,6-34)

 10. Pot je bila dolga zaradi tavanja in strahu. Zaupam in verujem, da je prehodila zaman, saj sem našla Njegovo Ljubezen. Hvala, dobri Oče. Hvala, ljuba Mati. Hvala, dragi Jezus.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.