Jezus je žlahta

Bog je vsemogočen. Lahko bi rekel le besedo in nas odrešil, vendar je izbral drugačno pot, da bi prišel do nas. Deležen je bil naše bede, da bi lahko mi bili deležni Njegovega življenja, miru in ljubezni. Hotel je postati naša žlahta, podoben nam v vsem razen v grehu. ZAKAJ? Da lahko pred brata Jezusa prineseš svoje grehe, bedo, nemoč, … in vse nam bo odpustil in pomagal hoditi po poti, ki vodi v Njegov varen objem, če mu le odpreš vrata svojega doma.

Izzivi:

 • Ali verjameš, da so besede “Spreobrni se, pripravi pot malemu Odrešeniku!” namenjene tudi tebi?
 • Jezus se želi roditi tudi v tvojem domu. Ali si pripravljen sprejeti brata Jezusa v svojo žlahto?

Kralja, ki prihaja, pridite molimo.
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 5

 1. Hvala ti, Gospod, da nam vedno znova razodevaš svojo neskončno ljubezen po najmlajših in nas nagovarjaš, naj bomo kakor otroci, naj že vendar enkrat sestopimo z odra našega napuha in modrovanja-češ, kako vse propada, kam gre ta svet…,pošiljaš nam mlade, ki te poznajo in te priznavajo za edinega Kralja in Odrešenika in se potrudijo, da sodobno tehnologijo uporabijo tudi zato, da nam oznanjajo Tvoj prihod! Slavim Te, Gospod !

 2. Gospod Jezus,HVALA ti,ker si s trpljenjem in bolečino na križu odrešil svet.Žrtvoval si svoje bivanje na zemlji,in na križu je ljubezen dosegla najvišjo točko.Zato se slavim in častim z vsem srcem.Ti si del mojega življenja,moje veselje in moj prijatelj.Prebivaš v meni,v mojem domu,četudi včasih trkaš na vrata,pa so zaklenjena.Takrat rečeš:Dobro,pridem kdaj drugič.
  Si pa najboljši prijatelj zato,ker se mi ni treba napovedati na obisk,vedno me sprejmeš.
  JEZUS,VZGLED LJUBEZNI DO KONCA.

 3. Torej velja naj ga vabim v svoj dom, da gre naprej in pripravi pot vsem ostalim, pred menoj, jaz ga vabim v srce mojih domačih, ki ga še niso spoznali kot Odrešenika svojega srca. Dokler nisem sama prepoznala Jezusa v mojem življenju in njegovo delovanje mi vsa teološka predavanja in pridige niso nič pomagale. Šele razodeta Beseda mi je odprla oči za sveto, božje, v mojem življenju.
  Sedaj prepoznavam to tudi v drugih in jim kažem pot, resnico in življenje. Saj prenova se zgodi, spremeniš se 1x za vselej, spreobrneš, če hočete, potem je pa življenje, ki teče iz izvira božjega. Točno ve vsak, kdaj se mu je zgodil božji poseg v njegovo življenje, ko je zaživel na novo, kot Jezus govori Nikodemu, da mu je potrebno novo rojstvo iz Duha!
  Odslej ne več po starem, gremo po novi poti naprej in z drugimi mislimi in upanjem v lastno odrešenje, opravičenje in sprejetje z božje strani, res je drugačna pot, nova pot, ki pelje v nebo.
  Nič več oklepanja starih navad, misli in prepričanj, te zamenjam za nove, Kristusove misli, in tako prenavljam um, kot božja, učlovečena Beseda pravi: s prenovo uma se doseže pravo rešitev, ki jo želiš in ki jo Bog želi zate.
  Vsak hrepeni po tem, pomagajmo drugim jo najti. Čene pa sse oklepajmo drugih, ki so jo že našli in radi bodimo v njihovi bližini, da se nalezemo hrepenenja, upanja in veselja, kajti to je potrebno za vstop v kraljestvo božje. To je znak božjega kraljestva med nami! Je tako?

 4. Hvala ti Gospod za tega mladega fanta ,ki tako z močno vero pričuje Zate naš Odrešenik Jezus Kristus,Kako mogočne in svete besede so spregovorjene po tem fantu…ganjena do solz sem poslušala te besede preko katerih je govoril sam Božji Sin…Zahvaljujem se Vsemogočnemu Bogu ,ker nam je poslal Odrešenika ,ki je postal del nas….naša žlahta.Premalo se zavedamo kako nas Bog ljubi..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.