Jezus je pogumen

Jezusov pogum izhaja iz zavedanja, kdo je, komu pripada in kaj je resnično pomembno. S spoznanjem, da smo ljubljeni od nebeškega Očeta, ki vedno išče dobro v nas in opogumlja naša srca, je lažje peti o Bogu, zavzemati se za dobro, delati dobra dela, prisluhniti sočloveku, pričevati za Jezusa … preiti od besed k dejanjem.

Izzivi:

  • Skupaj z Jezusom zmoli, da bi zmogel odpustiti vsem, ki so te prizadeli, ranili in da bi v njih znal videti dobro. Tak zgled nam je dal Jezus.
  • Zberi pogum in pričuj za najboljšega Prijatelja Jezusa. Tudi On je zbral pogum in šel za nas na križ. To mu dolgujemo.

Jezus potrebuje tudi tvoje pogumno srce.
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 1

  1. Točno tako, spoznanje moramo imeti, da smo ljubljeni od Očeta, da nas je njegov Sin odrešil, da imamo njegovega Duha v sebi in da potem živimo v skladu s tem.
    Če tega nimam, spoznanje pomeni biti eno z Bogom, potem molim za to.

    To je vsa znanost, ki jo premore moje srce in to spoznanje imam. Živeti iz tega je treba vsak dan, sleherni trenutek, ko ti bližnji reče, da ne ve kako bo, ko nima zaupanja vase, da ga ohrabriš s tem spoznanjem, ki je v tebi, drugi to čuti in potem je okrepljen. Če pa sam nimaš spoznanja, drugemu ne moreš pomagat.

    Pa veliko uspeha pri molitvi za to spoznanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.