Jezus je odposlanec

Vsak dan nas mediji zasipavajo z novicami in nas želijo prepričati, da se pri nas in drugod po svetu dogajajo samo slabe stvari. Vendar je resnica ravno obratna. Na svetu je veliko več dobrega in pozitivnega, saj Bog dela. Potrebno je samo, da postanemo pozorni na Njegova dela in ne dovolimo, da nas ta svet odvrne od tega, da bi opazovali Njegovo delovanje.

Izzivi:

 • Za en dan se poskusi popolnoma izogniti vplivu vsakovrstnih medijev.
 • Danes se še posebej potrudi biti Božji odposlanec, da bodo ljudje po tvojih dobrih delih videli, da Bog resnično dela.

Pogumno z Jezusom naprej!
Ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 4

 1. Kako cudovito pricevanje. Verjamem, da je vse, kar sta povedala, resnica. V ljudeh, ki opazijo lepoto tega sveta, tako v dobrem kot v hudem, deluje Bog. Njihova ljubezen je nasa, njihova vera je v nas, njihovo upanje je za nas. Deluje kot objem angelov z eno perutjo. Skupaj lahko poletimo in ohranimo ta svet lep.

 2. Da, to kar Nace in Silva delata je resnično možno samo s prenovo svojega uma s Kristusovim vsakodnevno.
  Svoje misli vedno zamenjam s Kristusovimi, tako grem na pot…

  V SP piše, svoje misli podvržem Kristusovim. Kaj to pomeni zame? Se vprašam v danem trenutku ali mi je treba tega poslušat, to kupit, na vsakem koraku več embalaže, kot jo rabim, da sama vrečko prinesem. Začne se že z malim, prav sigurno pa je ta hvaležnost za npr. majhno stvar, kot je polivinil vrečka velika in pametna izbira.
  Slišala sem, da so nekje na Tajskem ali v teh državah bili in videli reko polno vrečk, da niso mogli verjet, da prav vidijo turisti. Povedali so naši ljudje, ko so tam bili.
  Jaz sem bila na robu puščave Kalahari leta 1988 pa je bilo toliko vrečk po hribčku, ko smo se z džipom peljali proti eni šoli, ki je bilo malce dvignjeno poboćje, da nisem mogla verjet, da ne vidim rož, ko so bile vrečke po tistih trnih posajene, ujete. Sem bila navajena iz Evrope rože videt? potem šele, ko sem se približala sem videla da v tej puščavi samo trnje ujame veter gor in napiči vrečko!!! Pa že takrat, kaj šele toliko let za tem?

  Resnično se moramo vprašat, misli prenavljat, če si želimo dobro in drugim tudi, pa četudi v tako neznatni stvari, ki bi nekdo rekel, ni pomembna.
  Vse se začne pri hvaležnosti, ponižnosti in potrpežljivosti, ker če si tak, krotak, kot Jezus opisuje, si drugačen kot drugi, ne hitiš, ne grebeš, daješ in prejemaš, itd. Vse je drugače.
  Poskusimo danes, kot predlagata zakonca Volčič. Mogoče pa nam malce uspe z božjo pomočjo. Ne s svojo močjo, ker smo v “jarmu z Njim”, ne pozabimo!

  Božji blagoslov!

 3. BOGU HVALA ZA TAKŠNE LJUDI TUDI ZA NAS SO NAVDIH DA NAREDIMO KAJ
  PODOBNEGA.
  VELIKO BOŽJEGA BLAGOSLOVA ŽELIM

 4. Pričevati Zanj je najplemenitejše dejanje Ljubezni . Saj ON pravi,Kdor bo Mene priznal pred ljudmi, ga bom tudi Jaz priznal pred svojim Očetom. NE BOJMO SE ,BOG NAS LJUBI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.