seznam akcij


Poglej vse objave

Korak dlje

med letom 2018

Adventna akcija Upaj si! se je z novim letom prevesila v svoj drugi del, ki smo ga poimenovali Korak dlje. Prišel je čas, da postanemo konkretni. Mi vas vabimo na konkretne dogodke, kjer vam bomo ponudili novo izkušnjo, vi pa bodite konkretni in se dogodka udeležite ter postanite dobrodelni.

Upaj si!

advent 2017

Prometne nesreče, krivice, razbite družine, naravne katastrofe, prepiri, vojne, … Še celo otroci opazijo, da dobro izginja s sveta. Pa je res vse slabo? To se sprašuje tudi Serafinček, ki gre v širni svet poiskati dobre ljudi. Upaj si tudi ti in se nam pridruži!

Blagor ti!

post 2017

V postu so o blagrih razmišljali naključni mimoidoči, duhovniki in pričevalci, ki so posamezen blagor podkrepili z osebno izkušnjo. Blagor ti!

Jezus je …

advent 2016

Tokratni adventni akciji smo dali naslov Jezus je … in s tem želeli izzvati vprašanje, kdo je Jezus zate. Naj radostna vest o pričakovanju rojstva našega Odrešenika sije na tvojem veselem obrazu!

Čuj z menoj

post 2016

V postnem času so vas prek kratkih filmčkov ponovno nagovorili bolj ali manj znani Slovenci, ki so na podlagi dnevne Božje besede s teboj delili svojo izkušnjo vere v Jezusa. Ob tem so te povabili, da razmisliš ter pričuješ o svoji veri tudi ti.

Jezus je rekel: »Nihče svetilke, potem ko jo prižge, ne pokriva s posodo ali jo postavlja pod posteljo, ampak jo daje na podstavek, da tisti, ki vstopajo, vidijo luč.« (Lk 8, 16)

Advent 2015