seznam akcij


Advent 2017


Prometne nesreče, krivice, razbite družine, naravne katastrofe, prepiri, vojne, … Še celo otroci opazijo, da dobro izginja s sveta. Pa je res vse slabo? To se sprašuje tudi Serafinček, ki gre v širni svet poiskati dobre ljudi. Upaj si tudi ti in se nam pridruži!

Post 2017


V postu so o blagrih razmišljali naključni mimoidoči, duhovniki in pričevalci, ki so posamezen blagor podkrepili z osebno izkušnjo. Blagor Ti!

Advent 2016


Ekipa #deliJezusa z veseljem nadaljuje naše skupno poslanstvo širjenja Božje besede.

Tokratni adventni akciji smo dali naslov Jezus je … in s tem želeli izzvati vprašanje, kdo je Jezus zate. Naj radostna vest o pričakovanju rojstva našega Odrešenika sije na tvojem veselem obrazu!

Post 2016


V postnem času so vas prek kratkih filmčkov ponovno nagovorili bolj ali manj znani Slovenci, ki so na podlagi dnevne Božje besede s teboj delili svojo izkušnjo vere v Jezusa. Ob tem so te povabili, da razmisliš ter pričuješ o svoji veri tudi ti.

Jezus je nekoč rekel: »Nihče svetilke, potem ko jo prižge, ne pokriva s posodo ali jo postavlja pod posteljo, ampak jo daje na podstavek, da tisti, ki vstopajo, vidijo luč.« (Lk 8, 16)

Ti si svetilka, za katero Jezus želi, da v njej gori On sam, ki je Luč sveta. Izbral te je, ker želi preko tebe tvojim bližnjim prinašati svetlobo in toplino. Zato si lepo povabljen, da razdajaš luč drugim in sodeluješ tako, da deliš posnetke s pričevanji o Jezusu s svojimi bližnjimi, prijatelji, sosedi, sodelavci in znanci.

Advent 2015