Čas se je dopolnil!

Tukaj je. Z nami je. Rojen je naš mali Odrešenik. Bog je s tem, ko nam je poslal svojega sina, pokazal svojo očetovstvo. Oče vse ljubi enako. Vsi smo vredni njegove ljubezni in usmiljenja. Vsi smo božji otroci, rojeni iz Boga. Ne bojmo si izkazovati ljubezni, sočutja in sreče drugim ljudem.

Ljubezen sama je med nami. Namenimo Mu najlepše praznovanje Njegovega rojstva. Naj naša srca vzklikajo slavo! Naj naša srca pojejo hvalo! Naj naša srca ljubijo Njega, ki samo čaka in hvaležno sprejema našo toplino srca! To veselo sporočilo naj doseže vsakega človeka!

Radosten Božič!
Ekipa #deliJezusa

P. S.
Tokrat bi radi še na malo drugačen način delili izkušnjo Novorojenega Kralja, zato z vami delimo še en filmček, ki ga je za letošnji božič posnel eden izmed naših govornikov, Gregor Čušin. V vlogi gospoda Jakoba se mu na božični večer zgodi nekaj, hm, čudnega …

#deliJezusa naprej

Komentarji 5

  1. Boglonaj g. nadškof za Vaše besede. Še večja zahvala pa zato, ker to kar govorite niso sama besede, ampak Vaše življenje, ker meni to pričujete z življenjem. Vaše pričevanje je zame izredno pomembno, ko se dan za dnem srečujem z drugačnim svetom, z drugo miselnostjo, ko sem zaradi tega tudi osamljena, pozabljena in prezrta. Gospod naj Vas varuje na vseh Vaših poteh. Mir in dobro.

  2. Mir in dobro !Gospod,hvala Ti za tvojo dobroto.Prosim ,ostani z nami,varuj nas ,pokaži nam pravo pot,naj nas vedno spremlja Tvoj blagoslov.Hvala!

  3. Hvala Gospod, ker si v ta čas poklical Tvojega zvestega služabnika našega nadškofa, ki tako zvesto pričuje in živi za Tvojo Besedo.

  4. Blagoslovljena naj bo vsaka naša misel,vsak naš korak,vsako naše dejanje,vsaka naša beseda in mir in blagoslov bo med nami in v nas.

    Marija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.