Bog je največji znanstvenik

Življenje je čudež. Dar, ki nam ga je podaril Bog. Pa se tega zavedamo? Kolikokrat smo se Bogu že zahvalili za čudež svojega obstoja? Se veselimo tega, da nam je dano živeti?  

Vsi smo bili ustvarjeni iz istega vira neskončne ljubezni. Bog nas ima neskončno rad. Vabi nas, da vsaj majhen del Njegove ljubezni delimo z drugimi. Sprejmimo njegove načrte in bodimo odprti za Njegovo ljubezen. Skupaj z Marijo bomo lahko vzklikali njeno hvalnico: “Moja duša poveličuje Gospoda!” (Lk 1, 46).

Izzivi:

  • Razmisli, kdaj si se Bogu nazadnje zahvalil, da si bil ustvarjen. Kateri so talenti, ki jih je pri tem podaril? Poskušaj te talente danes uporabiti in komu polepšaj dan.
  • Pokliči osebo, s katero že dolgo nisi govoril in deli z njo lep dogodek, ki se ti je danes zgodil.
  • Med večerno molitvijo se Bogu zahvali za čudež svojega življenja.

Ne pozabi, On je nezmotljiv. Blagoslovljen teden!

Ekipa #deli Jezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 1

  1. Res je, sprejeti sebe in se ljubiti je najvažneje. Svojo osebo kot dar. Samo sebe imam in v sebi vse, kar mi je Stvarnik dal. Greh v svetu uničuje nas, zato moram sebe osvoboditi greha. Želim biti svobodna v mojem Gospodu, ki je zame vse. On me je določil, da se rodim in izpolnim poslanstvo in samo to želim. Ne morem živeti skregan z vsemi, z nobenim. V vsako svojo celico vpisujem to resnico in odločitev, da sem svoboden v Gospodu…Kot punčico svojega očesa ohranjam vero in to zaupanje Vanj, ki je moja notranja luč, moč za ihod iz trpljenja! Aleluja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.