Aleluja, rešeni smo!

Jezus nas je s svojo smrtjo in vstajenjem rešil napuha, lakomnosti, nečistosti, nevoščljivosti, požrešnosti, jeze, lenobe in vseh drugih grehov. Izbrisal je našo grešno preteklost, da bi v vsej svobodi z njim, ki je vstal, živeli sedanjost usmerjeno v prihodnost.

Hvala, da si bil letos z nami na poti postnega časa. Naj velikonočno praznovanje, ki se je šele začelo, traja ves velikonočni čas in vse življenje. K temu naj pomaga tudi pričevanje zakoncev Štremfelj.

Naj vesela ALELUJA traja in se širi!
ekipa #deliJezusa

#deliJezusa naprej

Komentarji 2

  1. Kako res je, Kristus je med nami, samo srce je treba odpreti in začutiti njegovo prisotnost. Strinjam se z go. Štremfelj, da je za pravo čutenje potreben proces, ki traja, tudi pri meni in vsako novo spoznanje me navdaja z veseljem in upanjem.
    Hvala Bogu za vse odlične pričevalce in vam, ki to posredujete in realizirate Bog povrni !
    V pričakovanju novih podvigov, vas lepo pozdravljam!
    Zofija Jan

  2. Da Jezus res zivi in nas osvobaja, bi tudi jaz lahko govorola iz svpjih izkusenj ure in ure. Ko pricujem v skupini ali posamiznici, se sicer zacudijo, oz.strmijo nad povedanim, toda spremenijo se ne, oz.zacno iskati vero tisti, ki so ze stopili na fuhovno pot. Zato sem zacela vabiti z molitvijo. Po njej Gospod skupaj z Marijo spreminja odnose, naklanja dar vere, ociscuje, ozdravlja telesne i n duhovne rane. Se vedno tudi pricujem, predvsem s svojim zivljenhem in blagoslavljanjem ljudi in posameznikov s svojim zivljenhem. Najtezje je v druzini, toda z vztrajnim zaupanjem v bozjo moc in pomoc, s slavljenjem, zahvalo in prosilno molitvijo se izboljsuje situacija tudi v druzini. Mehcajo se odnosi, ni vec slabe volhe, malo zajedljivih pripomb, … tako z moje strani kot s strani ostalih clanov. Vse delo poteka mirno, v zadovoljstvu in poniznosti. V Jexusovem imenu vse “rata.”Aleluja, slava in hvala Jezusu, ki resuje in odpusca s svojo neizmerno ljubeznijo do slehernega izmed nas. Slavka Jansa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.